RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Ракетний удар росіян по Києву та області: фото та останні подробиці

У суботу, 14 січня, окупанти знову вдарили по Києву. Ракети вдарили по критичній інфраструктурі та пошкодили 18 приватних будинків. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація у Telegram.

Читайте також: Новий масований удар по Україні може бути змішаного типу: на що чекати

"Є влучання в об’єкт інфраструктури. Без критичних руйнувань та загоряння. Всі екстрені служби працюють на місці. Постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

В Голосіївському районі внаслідок падіння уламків ракети сталася пожежа в складській металевій будівлі на площі 20 квадратних метрів та пошкоджено дах на гаражі.

Як поінформував мер Києва Віталій Кличко, пожежу вже ліквідовано.

В Дарницькому районі уламками ракети також пошкоджено дві автівки, але без людських жертв.

Крім того, голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба зазначив, що у результаті російської атаки пошкоджено 18 приватних будинків.

"Понівечені дахи та вікна. Екстрені служби працюють на місці. Попередньо, без постраждалих. На обʼєкті критичної інфраструктури пожежа локалізована", - повідомив він.

Водночас міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко написав на своєму каналі у Telegram, що уламки ворожої ракети впали на територію Музею Пирогово під Києвом.

"На щастя ніхто не постраждав. На місце оперативно прибули всі служби: поліція, військові, швидкі", - додав він.

Фото:t.me/otkachenkokyiv

Фото:t.me/otkachenkokyiv

Фото:t.me/otkachenkokyiv

Фото:t.me/otkachenkokyiv

Раніше ми писали, що у суботу, 14 січня, у Києві прогриміли вибухи: за попередньою інформацією, російські окупанти завдали удару балістичними ракетами по критичній інфраструктурі столиці. Одна з ракет упала на житлові будинки у селі Копилів.