RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Києві на очах маленького сина до смерті побили помічника тероборони: всі деталі трагедії

У Києві судили трьох молодих чоловіків, які гуртом побили 47-річного помічника тероборони на очах у сина через цигарку – він помер на місці від крововиливу у мозок.

Про це розповіла дружина загиблого, Юлія Дембіцька, у коментарі ТСН.

За її словами, трагедія сталася ще улітку у Голосіївському районі Києва, коли чоловік разом із сім'єю та колегами відпочивали біля озера. Через раптовий конфлікт троє 20-річних хлопців накинулися на чоловіка та почали бити на очах у 4-річного сина. Він кричав, аби батька не чіпали, але це не мало жодного впливу. Чоловік отримав численні удари по голові та тулубу, внаслідок чого помер на місці.

Читайте також: Побили та зв'язали на кілька годин: на Одещині над підлітком знущалися за "крадіжку"

"В той день ми відпочивали біля озера, святкували день народження співробітника мого чоловіка. Ми вже збирались їхати, але підійшов хлопець із сусідньої компанії. Посидів, випив та пішов. Після цього повернувся зі своїм другом, почав вимагати дати коньяку та цигарку. Мій чоловік на це відповів, мовляв, йди заробляй, а не ходи та не проси. Після цього почалася словесна суперечка, чоловік сказав, що викличе поліцію, почалась бійка. Чоловіка били руками, ногами, його били декілька хлопців, все закінчилось трагічно. У чоловіка було побите все тіло, він помер від крововиливу в мозок", - розповіла дружина загиблого.

Вона наголосила, що син просив не їхати на озеро, немов наперед передчував біду. Зараз він вважає тата янголом.

Юлія Дембіцька також розповіла, що із нею спілкувалася мати одного із обвинувачених та просила у неї вибачення. Ймовірно, цей вчинок змусив дружину загиблого звернутися до суду із клопотанням про зміну запобіжного заходу для сина цієї жінки.

Своєю чергою, захисники обвинувачених по черзі заявили про те, що, на їхню думку, не вбачається ризиків через те, що вони, обвинувачені, будуть перебувати, наприклад, під цілодобовим домашнім арештом. Проти цього висловився представник державного обвинувачення. Прокурор аргументував це тим, що обвинувачені можуть, наприклад, впливати на свідків, які ще не допитані. Суд ухвалив рішення залишити обвинувачених під вартою. Якщо їхня провина буде доведена, їм загрожує до 10 років в'язниці.

Раніше ми писали, що у Києві підлітки побили ветерана АТО, який зробив їм зауваження за розпивання спиртних напоїв.