RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Побили та зв'язали на кілька годин: на Одещині над підлітком знущалися за "крадіжку"

У четвер, 20 січня, у Болградській ОТГ односельці побили, зв'язали та утримували підлітка за вигадане викрадення їхньої музичної колонки.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на офіційний сайт Національної поліції Одеської області.

32-річний та 17-річний зловмисники незаконно позбавили волі 15-річного знайомого. Це сталось у гаражі старшого чоловіка, де вони зібралися грати в карти. Під час гри зловмисники почали чіплятися до підлітка, щоб він признав свою провину. Коли юнак став заперечувати причетність до крадіжки, тоді до нього застосували силу.

Побитий хлопець кілька годин просидів зв'язаним, аж доки не зміг розв'язати мотузки та втекти додому. Про скоєне він розповів батьку, який одразу звернувся до правоохоронних органів.

Фото: Нацполіція

"Юнак, який постраждав від протиправних дій спільників, зараз знаходиться в лікарні з травмою голови, він пройде судово-медичну експертизу і за її результатами вирішуватимемо питання щодо подальших дій відносно зловмисників. За скоєне їм загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк", - додала деталей заступниця начальника відділу поліції - начальниця слідчого відділу Болградського районного відділу поліції Валентина Істоміна.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі людини) Кримінального кодексу України Під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури. Наразі вирішується питання про оголошення фігурантам підозри.

Раніше "Апостроф" повідомляв про знущання підлітків над колишнім однокласником під Запоріжжям.