RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Ґвалтували та погрожували вбивством: на Київщині затримали горе-батьків трьох малолітніх дітей

На Київщині правоохоронці затримали матір трьох дітей та її співмешканця, які ґвалтували неповнолітніх та погрожували їм вбивством.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції у Київській області.

Так, 29-річна мешканка Броварського району разом зі своїм неофіційним чоловіком протягом тривалого здійснювали фізичне, психологічне та сексуальне насильство стосовно власних дітей.

Читайте також: Споюють дівчат, а потім ґвалтують і знімають на відео: поліція взялася за гостей столиці з дурною славою в мережі

Зазначається, що жінка демонструвала дітям свої статеві органи та вчиняла над ними насильство неприроднім способом. Ба більше – разом зі співмешканцем вони катували неповнолітніх, ставили їх на коліна, принижували, залякували та знущалися огидним способом. Окрім цього, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння жінка погрожувала дітям убивством.

Правоохоронці повідомили, що сім'я проживала в жахливих антисанітарних умовах, діти недоїдали та ходили оголеними по квартирі.

Наразі неповнолітні знаходяться під опікою патронатних служб, а зловмисникам повідомлено про підозру за статтями: 126-1, ч.2, ст. 127, ч.1, ст. 129, ч.3, ст. 149, ч. 4, 5, ст. 152, ч.4, ст.153, ч.2, ст. 156, ст. 166 ККУ.

Раніше ми писали, що під Києвом кадировець-ґвалтівник по-звірячому вбив українку і поплатився.