RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Споюють дівчат, а потім ґвалтують і знімають на відео: поліція взялася за гостей столиці з дурною славою в мережі

У Києві група 20-річних хлопців влаштовували вдома вечірки, куди запрошували дівчат, споювали їх, накачували транквілізаторами, а потім знущалися та знімали на відео.

Жахливі відео ґвалтівники оприлюднювали у соціальних мережах та закритих Telegram-каналах.

Так, близько семи чоловіків переїхали до столиці з Івано-Франківська та почали влаштовувати, так звані, вечірки. Своєю місією вони вважали просвітлення оточення у "непорядності" дівчат та називали це "Покажемо вам, які кругом шл*хи".

За попередньою інформацією, злочинці не лише споювали жертв, але і підсипали їм наркотичний засіб Ксанакс, через який людина непритомніє. Далі вони робили усе, що їм спадало на думку, у тому числі роздягали дівчат та ґвалтували їх руками, паралельно знімаючи це на камеру.

Читайте також: Двоє військових Росії ґвалтували вагітну жінку: фото та деталі

Повідомляється, що на життя злочинці заробляли на схемі з бінансом відомою як "Крутити Бінанс", зараз займаються рефаундом. Це схема, де люди замовляють дорогий товар на Амазоні й просто не оплачують його, цим самим порушують закон і заробляють великі суми грошей.

Зазначається, що особи дівчат, зафіксованих на відео, наразі не встановлено. Так само невідомо, скільки всього їх постраждало.

Однак, на злочини оперативно відреагувала Національна поліція України – правоохоронці встановили особи фігурантів та місця їхнього перебування. У рамках розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи у столиці та ще одному регіоні держави.

Зокрема оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів.

На інцидент також відреагувала заступник Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко, заявивши, що у насильстві завжди винен кривдник.

Вона наголосила, що звинувачування дівчат окремими особами у тому, що сталося, є неприпустимим і жодна людина у світі не має права кривдити іншу.

"Постраждалі не можуть спровокувати акт насильства, у цьому завжди винен кривдник. Закликаю усіх, хто постраждав або став свідком насильства, не замовчувати та повідомляти поліції", - резюмувала Павліченко.

Раніше ми писали, жителька малої Рогані Харківської області розповіла історію про російських “асвабадітєлєй”, які ґвалтують беззахисних дітей.