RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Києві новонароджена дівчинка жила серед гір сміття та купи тарганів: фото та моторошні подробиці

В одному з медичних закладів Голосіївського району столиці, де виховательки дитячого садка знущалися з дітей, поскаржилися правоохоронцям, що 21 лютого була виписана породілля, яка проживає на вулиці Ломоносова, але під час проведення медичного патронажу матір перестала відповідати на телефонні дзвінки та двері своєї квартири не відчиняла.

Про це інформує поліція Києва.

Інспектори ювенальної превенції разом із спеціалістами Служби у справах дітей та сім’ї Голосіївської районної адміністрації вирушили до родини, аби здійснити перевірку.

Читайте також: Гори сміття та бійки: в Києві у горе-матері забрали трьох дітей, фото

Під час огляду поліцейські виявили занедбану оселю з непридатними для проживання немовляти умовами: сміття повністю закривало прохід до квартири, брудні речі, сморід, таргани та повна відсутність комунікацій.

У зв’язку з безпосередньою загрозою для життя та здоров’я, маленьку дівчинку, якій всього два тижні, правоохоронці помістили під нагляд лікарів.

На матір складено адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення - невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей.

Вирішується питання щодо позбавлення її батьківських прав.

Подальшу долю дитини визначить соціальна служба.

Нагадаємо, у селі Василиха Білоцерківського району Київської області 35-річна жінка займалася мародерством і залучила до крадіжки свою 11-річну доньку.