RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Ракетний удар по Києву: ексклюзивні фото з місця події

Вночі та вранці у четвер, 9 березня, Росія здійснила чергову масовану повітряну атаку по Україні, у столиці тривога тривала майже 7 годин. Вибухи лунали в Голосіївському та Святошинському районах Києва, в останньому уламками збитої ракети поранено трьох людей.

На місці падіння уламків ракети у Святошинському районі Києва побував фотокореспондент "Апострофа" Роман Пєтушков.

На місці працювали кілька екіпажів "швидкої допомоги", рятувальники ДСНС, Київська служба порятунку, Національна поліція та слідчо-оперативна група.

За даними поліції, поранення отримали троє людей. Крім того, внаслідок вибуху п'ять автомобілів повністю знищено та ще 15 пошкоджено. Крім того, пошкоджено фасади будинків.

Читайте також: Росія вдарила по Києву аеробалістичною ракетою "Кинджал": подробиці

Нагадаємо, російські окупанти 9 березня атакували Київ крилатими ракетами та безпілотниками, але українській протиповітряній обороні вдалося не допустити влучання. Проте ворог також застосував аеробалістичну ракету "Кинжал", яку не можуть збити сили ППО.

Як повідомляв "Апостроф", внаслідок пошкодження критичного об'єкта інфраструктури аеробалістичною ракетою типу "Кинжал" частина жителів Києва залишилася без опалення.