RU  UA

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Росія вдарила по Києву аеробалістичною ракетою "Кинджал": подробиці

Вночі та ранком у четвер, 9 березня, Росія здійснила чергову масовану повітряну атаку по України. У столиці тривога тривала майже 7 годин, аеробалістична ракета типу "Кинджал" (попередня інформація) влучила в обʼєкт інфраструктури.

Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

"Протягом цього часу рашисти випустили практично всі типи свого повітряного озброєння - починаючи від баражуючих боєприпасів "Shahed" і до майже всього найменування крилатих ракет. Завдяки роботі нашої ППО, ударів крилатими ракетами та БПЛА по столиці не допущено. Але, на жаль, аеробалістична ракета типу "Кинджал" (попередня інформація) влучила в обʼєкт інфраструктури, - розповів начальник КМВА Сергій Попко.

Читайте також: У ряді областей ввели аварійні відключення світла через обстріл

Він додав, що на місці працюють усі служби. Ліквідація наслідків триває. У Святошинському районі уламками ракети поранено дві людини. Їм надається медична допомога. Також рештки ракети пошкодили автомобілі.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 9 березня пролунали вибухи у Голосіївському та Святошинському районах Києва. У Святошинському районі уламками ракети поранено двох людей. Також рештки ракети пошкодили автомобілі. У столиці частково задіяно екстрені відключення електроенергії.