RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

Всі новини

Хотів привітати друга: затримано чоловіка, який налякав мешканців Києва нічним салютом, фото

У ніч на п'ятницю, 24 березня, коли на півночі та сході України лунала тривога, у Києві чоловік влаштував салют у дворі багатоповерхівки, налякавши місцевих жителів. Його "веселість" під час війни може коштувати йому п'ять років обмеження волі.

Про це повідомляє поліція Києва.

Поліцейські встановили, що салют запускали на подвір'ї будинку на вулиці Олександра Махова. Там вони знайшли використану піротехніку на 36 пострілів. Провівши поквартирний обхід та опитавши мешканців, ймовірного порушника було встановлено та затримано.

Виявилося, що це судимий за незаконне зберігання наркотиків 28-річний уродженець Київської області. Він розповів, що приїхав до друга на день народження і у такий спосіб вирішив його привітати.

Читайте також: У Києві неадеквати запустили салют: що на них чекає, відео

У квартирі провели обшук, під час якого знайшли залишки упаковки від феєрверку, запальнички та одяг, у якому фігурант був одягнений під час скоєння правопорушення. Розпочато кримінальну справу, порушнику загрожує обмеження волі на строк до п'яти років.

Раніше "Апостроф" розповідав, що поліція затримала 47-річного киянина, який попри заборону використання піротехніки запускав салюти на Подолі в новорічну ніч. Йому загрожує до п'яти років обмеження свободи.

  • Вас також може зацікавити:

У Дніпрі неадеквати влаштували вночі салют: відео

Штраф – до 37 тисяч гривень: яке покарання загрожує любителям петард та феєрверків

Харків'янин влаштував дівчині "романтику" у день святого Валентина і жорстоко поплатився: фото