RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

В центрі Києва напали з ножем на військового: поліція шукає нападників

У центрі Києва на військовослужбовця напали з ножем невідомі та завдали трьох ударів. Потерпілого госпіталізували до медичного закладу з ножовим пораненням грудної клітки, пошуки злочинців продовжуються.

Про це повідомляє пресслужба столичної поліції у Telegram.

Читайте також: Тернопільський ТЦК знову в центрі скандалу: у мережу злили відео побиття людини

"Вчора, близько 22.00 години, до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Назарівській виявлено військовослужбовця з ножовим пораненням. Медики негайно госпіталізували потерпілого. На місце події прибули слідчо-оперативна група. Потерпілого з місця події госпіталізували до медичного закладу з ножовим пораненням грудної клітки. За цим фактом порушено кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що чоловік ішов територією ботанічного саду, де на нього напали невідомі та завдали трьох ножових поранень. Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, переглядають записи з вуличних камер відеоспостереження та опитують ймовірних свідків.

"За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 - умисне тяжке тілесне ушкодження Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі", - додали у пресслужбі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження на працівників ТЦК та СП у Самборі Львівської області.

  • Вас також може зацікавити:

У Львові працівники ТЦК силою скрутили чоловіка на вулиці: відео

Благав про допомогу: на Львівщині працівники ТЦК "запакували" чоловіка, відео

Військком Рівненщини влип у скандал через побиття свого підлеглого: відео та заява ДБР