RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Росіяни атакували Київ "шахедами", працювала ППО: що відомо про наліт дронів

Другу добу поспіль російські окупанти атакують Київ дронами типу "Shahed" з різних напрямків. За ніч 19 листопада повітряна тривога лунала декілька разів, адже атаки були хвилями. Українські сили ППО збили близько десяти безпілотників.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація на своєму офіційному Telegram-каналі.

Читайте також: "Кинджальні" повітряні тривоги: Зеленський ініціював зміни у системі оповіщення

"БпЛА противника були запущені багатьма групами і заходили на атаку Києва хвилями, з різних напрямків, водночас постійно змінюючи вектори руху за маршрутом. Тому і тривога в столиці оголошувалася кілька разів. Силами та засобами ППО на території Києва та на підступах до міста було уражено близько десятка ворожих цілей", - заявив начальник КМВА генерал-полковник Сергій Попко.

За даними КМВА, станом на ранок 19 листопада, у столиці не виявлено постраждалих та критичних руйнувань. Але Попко попереджає, що варто берегти себе та не нехтувати сигналами повітряної тривоги через активізацію російських атак на Київ.

Нагадаємо, у ніч на 18 листопада окупанти атакували південні регіони України. Внаслідок ворожої атаки, на Одещині сталася пожежа на об'єкті енергетичної інфраструктури, пошкоджено адмінбудівлю та постраждав один цивільний співробітник.

  • Вас може зацікавити:

Якби не було війни і "русского міра": з'явився зворушливий ролик

Загинули рятувальники, що гасили пожежу: росіяни вдруге атакували село біля Запоріжжя, фото

"Український Shahed": що відомо про виробництво далекобійних дронів