RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

В Києві вже 33 постраждалих: мешканцям зруйнованого будинку пообіцяли допомогу, відео

Загалом по Києві, внаслідок ранкової масованої ракетної атаки постраждало 33 людини, з яких, одна загинула по дорозі у шпиталь, ще 32 госпіталізовані.

Про це на своєму офіційному ТГ-каналі розповів міський голова Києва Віталій Кличко.

Читайте також: Десятки постраждалих, пожежі і розтрощені будинки: Київ оговтується після надпотужної ракетної атаки, фото

Він повідомив, що зараз на місці пожежі у багатоповерхівці в Соломʼянському районі працюють рятувальники, пожежні та медики, а неподалік будинку організовано тимчасовий пункт обігріву. З будинку всіх мешканців евакуйовано.

"Ми зараз будемо робити обстеження будинку і після цього буде більше інформації для наступних дій. Ситуація вкрай складна", - сказав очільник міста та пообіцяв, що усім людям буде надано допомогу.

Мер Києва також розповів, що від ракетної атаки постраждали і будівлі у Подільському, Святошинському, Печерському, Оболонському та Деснянському районах.

Внаслідок атаки у житлових будинках деяких районів міста відсутня електроенергія та водопостачання, однак комунальні служби зараз працюють над їх відновленням.

Загалом, у просторі Києва та області сили Протиповітряної Оборони знищили 61 ракету, з них - близько 10 «Кинджалів». А також до цього вночі - 13 «шахедів».

Раніше "Апостроф" писав про те, що внаслідок ракетної атаки Росії є влучання у багатоповерховий будинок в Солом'янському районі Києва.

  • Вас також може зацікавити:

Частина Києва залишилася без світла через російську атаку: заява ДТЕК

Росіяни здійснили масштабну ракетну атаку на Київ: лунали потужні вибухи

Путін закидав Київ рекордною кількістю "Кинджалів": останні дані