RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Росіяни здійснили масштабну ракетну атаку на Київ: лунали потужні вибухи

Внаслідок потужної ракетної атаки росіян в Києві сталася низка вибухів, є пошкодження. На Київщині продовжує працювати ППО.

Про це повідомив київський міський голова Віталій Кличко

Читайте також: Всі ворожі "шахеди" збито: подробиці нічного нальоту дронів

Зокрема, в Голосіївському районі уламок ракети впав на відкритій території парку. Окрім того, на Оболоні уламок впав на нежитлову будівлю.

Як повідомив голова Київської ОВА Сергій Попко, внаслідок ракетної атаки зафіксовано падіння решток в Печерському районі столиці на дах багатоповерхового житлового будинку. В Оболонському районі рештки впали на територію складських приміщень.

В Деснянському районі Києва палає уламок БПЛА на відкритій місцевості. Всі служби працюють на місці.

Попередньо зафіксовано падіння решток ракети також в Святошинському районі столиці.

У Подільському районі, за попередньою інформацією, сталося влучання на територію обʼєкту цивільної інфраструктури. Також пошкоджено газову трубу.

У Солом'янському районі столиці - троє постраждалих в одному з будинків, всіх їх госпіталізували. Медики продовжують працювати на місці.

Повідомляється, що частина обʼєктів та житлових будинків у кількох районах столиці знеструмлені. У деяких районах тимчасово відсутній тиск у водопровідній мережі.

В ДТЕК повідомили про відсутність світла в частині будинків у Шевченківському, Святошинському, Голосіївському, Подільському та Оболонському районах.

"Щойно безпекова ситуація дозволить, обов'язково повернемо всім світло", - зазначили в компанії.

На Київщині сили ППО продовжують працювати по ворожих цілях. В приміських Бучі та Ірпені повідомляють про відключення світла.

Також повідомляють про проблеми зі звʼязком у Києві та області.

Станом на 9 ранку 2 січня відомо про 16 постраждалих у багатоповерховому будинку в Соломʼянському районі, де сталося загоряння внаслідок ракетної атаки. 15 із них медики госпіталізували. В Деснянському районі попередньо є загорання супермаркету. В Дарницькому районі столиці пошкоджено нежитлові приміщення. В Печерському районі постраждав дах 9-ти поверхового житлового будинку, є падіння уламків на ще один багатоповерховий будинок та приватний будинок. В Оболонському районі міста є загоряння житлового будинку, падіння решток на територію нежитлової забудови та складських приміщень. В Подільському районі зафіксоване загорання на території ринку; пошкоджено газову трубу а також падіння решток на нежитлову забудову. Також горить складське приміщення на площі 2000 кв. метрів. Окрім того, повідомляється про пожежу в автосалоні "Тесла", горять резервуари з пальним.

Раніше ми повідомляли про те, що РФ атакувала Київ балістичними ракетами, але всі цілі були знищені українською системою ППО.

  • Вас також може зацікавити:

Ворожий "шахед" влучив в будинок на Сумщині: з-під завалів дістали загиблих, фото

Удари по "Бандері" і "Шухевичу" і пекло в Одесі: Росія в новорічну ніч запустила рекордну кількість "шахедів", фото

Росія на Новий рік вдарила по Херсону - загинула дитина: фото