RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Не на жарт злякалась: киянка знайшла в авто незвичну змію, відео

У Києві сталася незвичайна пригода - жінка у своєму автомобілі помітила рідкісну змію Кемпбела.

Про це пише Команда порятунку тварин міста Києва.

За словами волонтерів, цей ранок став для них незвичним, оскільки подібні специфічні виклики вони отримують досить рідко.

Читайте також: "Дружина з тещею приїхали": в бліндаж до українських захисників заповзли величезні змії, відео

"Початок розмови з заявницею був досить рутинним - "Доброго дня, в мене в машині...". Та на цей раз під капотом був не кіт. Репутація у плазунів специфічна, навіть вужики та неотруйні змії не на жарт лякають людей. А тим більш коли посеред міста у своєму авто людина бачить таку екзотичну красу... Ну, ви розумієте. Тож можемо тільки уявити відчуття нашої заявниці", - йдеться у повідомленні волонтерів.

В приватну автівку заповзла рідкісна молочна змія Кемпбела, яка є неотруйною. Змія відноситься до підвидів молочної змії родини Вужеві, однак експерти все одно не знають, звідки змія з'явилася під капотом транспортного засобу.

Волонтери не виключають, що змії Кемпбела набридло рутинне життя акваріумі, тож вона відправилася на пригоди у пошуках екстриму. Історія з твариною у Києві завершилася хепіендом.

"Рятувальники КАРГу визволили змійку та транспортували до тимчасового дому на час пошуку господаря, власниця машини зітхнула з полегшенням, а народ, що зібрався поспостерігати за процесом роботи нашого чергового екіпажу, отримав неабияку розвагу", - додали волонтери у своїй публікацїі.

Молочна змія Кемпбела - неотруйна змія, яка отримала назву на честь американського зоолога Джонатана Кемпбела. У довжину змія може досягати 1,2 м. Тварина полюбляє гірські долини, періодично харчується ящірками, гризунами, птахами, земноводними, дрібними зміями. Кладка становить від 6 до 15 яєць, а нові молоді змії з'являються через 2 місяці.

Раніше ми розповідали, що у Києвігосподар вигулював двометрового пітона біля озера.

Вас може зацікавити:

Киянка виявила у квартирі несподівану знахідку, але не розгубилася: фото

Відчував себе Ейс Вентурою: актор Олексій Суровцев розповів, як під обстрілами рятував тварин з Ірпеня

Земля кругла: врятований на затопленій Херсонщині котик помстився росіянам, відео