RU  UA

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Горе-нянею вже зайнялася поліція: в Києві знайшли жінку, що давала дитині ляпаси в автобусі

На няню, яка била дівчинку в автобусі, склали адмінпротокол за дрібне хуліганство – сама вона провини не визнає, наголошуючи, що таким чином не давала дитині заснути.

Про це повідомляє "ТСН".

Так, днями мережею розповсюдилося відео, де в одному зі столичних автобусів їхала бабуся з дівчинкою. Періодично жінка вдаряла дитину по щоці, а коли вони мали виходити – грубо схопила за руку та потягла до виходу. Відео потай зняв один із пасажирів та виклав у мережу, де воно набрало тисячі переглядів.

Як виявилося, жінка не є бабцею дівчинки, вона працювала нянею у сім'ї близько року. Її завданням було відводити та забирати дитину із садочка, а також доглядати за нею, поки батьки на роботі.

"Це місцева мешканка 1948 року народження. Вона доглядає за дівчинкою, коли мати дитини на роботі. Стосовно жінки складено адміністративний протокол, за частиною 1 статті 173 – дрібне хуліганство, та направлено до Дніпровського районного суду для ухвалення рішення", – розповіли у поліції Києва.

Читайте також: Била дітей і пішла у зрадниці: СБУ затримала вчительку молодших класів, фото

Мати дівчинки розповіла, що няня є її сусідкою, вони знайомі близько трьох років. Характеризувала її як приємну та завжди усміхнену жіночку. Про інцидент дізналася побачивши відео зі своєю дитиною в інтернеті й була вкрай шокована. Хоча зізналася, що дитина не завжди хотіла залишатися з нянею.

Сама ж няня розповіла, що дівчинку не била, а таким чином не давала їй заснути. Ба більше – і них з дитиною була така домовленість і вона сама попросила так робити.

Мати дівчинки відмовилася від написання заяви та проходження дитиною судмедекспертизи стосовно отриманих побоїв. Тим часом жінка 1948 року народження, перепросила за свої дії перед родиною.

Раніше ми писали, що на Миколаївщині безхатько викрав 8-річну дівчинку і утримував в землянці.

  • Вас може зацікавити:

Кинула на підлогу і била ногами: в США заарештували українку за знущання з сина, відео

Знущались з людей і знімали це на відео: в Івано-Франківську затримали одного з банди хуліганів

Дитину побили на очах у вчительки: на Київщині стався кричущий випадок у ліцеї, відео