RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Знущались з людей і знімали це на відео: в Івано-Франківську затримали одного з банди хулиганів

В Івано-Франківську поліція встановила особи підлітків, які били випадкових перехожих, особливо літніх людей, і знущалися над ними. Затримано одного з них. Хлопці також використовували газові балончики. Один із юнаків - син чинного військового ЗСУ.

Про це зазначила пресслужба поліції Івано-Франківської області на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: У ліцеї Івано-Франківська скандал через знущання з дитини: керівництво залякує інших батьків

Одного з учасників знущання над перехожими, 16-річного хлопця, разом зі своїми законними представниками вже доставлено до місцевого управління поліції, де він дає зізнання. Йому оголосили підозру за ч. 4 ст. 296 ("Хуліганство") КК України та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Фото: facebook.com/frankivsk.police

"Також поліцейські встановлюють місце знаходження другого фігуранта та особу третього. З’ясовано, що учасником жодних молодіжних рухів затриманий не є, а його батько - чинний військовий ЗСУ, доброволець", - йдеться у повідомленні.

Крім того, правоохоронці встановили одну з пострадавших, яка підтвердила факти викладені на відео, а також встановлюють інших потерпілих. Наразі тривають слідчі дії.

"Спільно з керівництвом правоохоронних органів області провели нараду, на якій обговорили ситуацію щодо недопущення в області таких проявів в майбутньому. Такі вчинки є ганебними та абсолютно неприпустимими у нашому суспільстві. Винуватці мають бути покарані. Хочу запевнити, що усі вчинені злочини отримають належну правову оцінку. Подібного більше не повинно повторитись!", - повідомила голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук на своєму каналі у Telegram.

Обережно! Відео містять елементи насильства, 18+!

Нагадаємо, у селі під Броварами співробітники ТЦК жорстко побили чоловіка.

  • Вас може зацікавити:

Била дітей і пішла у зрадниці: СБУ затримала вчительку молодших класів, фото

Били і знімали на камеру: в Росії підлітки напали на учасника війни в Україні

Українка розповіла про приниження і погрози на конкурсі "Міс Європа", де корону віддали Росії