RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Події

Новини

27 вересня

Всі новини

Киянин надсилав свої голі фото 8-річному хлопчику, з яким грав в онлайн-гру

В Києві чоловік через комп'ютерну гру познайомився з 8-річним хлопчиком та надсилав дитині свої інтимні фото. Він заарештований.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Читайте також: Допомога жертвам сексуального насильства: куди треба звертатись

"Підставою для початку розслідування злочинів стала пильність батька хлопчика, який побачив в телефоні сина зображення порнографічного характеру, які йому надіслав невідомий чоловік через месенджер", - йдеться у повідомленні.

Як встановлено в ході слідства, спілкування між підозрюваним та малолітнім хлопчиком розпочалось через чат популярної комп’ютерної гри, де зловмисник представився однолітком, на доказ чого навіть надіслав фото дитини, яке знайшов в інтернеті.

"Надалі, підозрюваний вів цинічні розмови з малолітнім на сексуальні теми, надсилаючи дитині фото порнографічного характеру та просив дитину надсилати йому фото у відповідь. Правоохоронці оперативно встановили особу правопорушника. Ним виявився 28-річний уродженець Івано-Франківщини, який близько п’яти років мешкає та працює у Києві", - сказано в повідомленні.

Під час обшуку у нього вилучили мобільний телефон з доказами переписки з дитиною та дитячу порнографію.

"За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Подільської окружної прокуратури м. Києва викрито та повідомлено про підозру 28-річному місцевому мешканцю у розбещенні малолітнього хлопчика, а також у розповсюдженні та зберіганні дитячої порнографії (ст.ст. 156, 301-1 КК України). Наразі фігуранту повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі", - наголосили в пресслужбі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що ООН заявила про звірства росіян в Україні, серед яких зґвалтування та катування.

  • Вас також може зацікавити:

Грабунки, зґвалтування і пропаганда: що зараз відбувається в окупованому Бердянську

Вбивця і педофіл: в Росії "вагнерівець" зґвалтував дівчинку, фото

На Київщині спіймали педофіла, який ґвалтував онучку: фото