RU  UA

Грабунки, згвалтування і пропаганда: що зараз відбувається в окупованому Бердянську

Після того, як у російських окупантів виникли проблеми з Керченським мостом та на Чонгарі, основна логістика ЗС РФ пішла через Бердянськ Запорізької області.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів заступник голови Бердянської районної ради Віктор Дудукалов.

Читайте: Окупанти переодягаються у цивільних, щоб сховатися від партизанів: що відбувається у Бердянську

За його словами, окупанти привозять дуже багато техніки, які потім відправляють на фронт.

Проте, зазначив він, помітно, що росіяни вже відчувають проблеми з доставкою зброї, оскільки час на перевезення помітно збільшився.

"Кавказьких солдатів в Бердянську дуже багато. Вони влаштовують в місті якісь свої свята. Непоодинокі випадки грабунків і зґвалтувань місцевого населення. Також в місті базується дуже багато поліції та Росгвардії. Вони розселяються серед місцевого населення, щоб по них не прилетіло", - розповів Віктор Дудукалов, додавши, що більшість "прильотів" останнім часом відбуваються за межами Бердянська.

Окупанти, наголосив він, увесь час проводять агресивну пропаганду для дітей, організовуючи різноманітні акції в школах і дитсадках.

У той же час "курортного сезону", як такого, в Бердянську немає. У місті працюють лише ресторани, куди ходять військові, у яких є гроші, - зазначив заступник голови райради.

"Попри оголошення про те, що в Бердянську відкрили філію Артеку, нема жодної інформації про те, щоб це реально відбулося. Невідомо навіть де вони збираються його розташувати", - зауважив Віктор Дудукалов, - "Відкрили аквапарк, але води там бракує, а ціну на другий день дуже сильно підняли. Так що фактично він не працює".

Нагадаємо, що в Бердянську, де в людей немає води, місцеві обіцяли прийти на відкриття аквапарку з мочалками.

  • Вас може зацікавити:

У Бердянську окупанти вбили двох підлітків за "проукраїнську позицію": з’явилося відео останніх хвилин

Підлітків застрелили російські снайпери: з'явилися трагічні деталі загибелі патріотів у Бердянську

Ми з Росією не один народ! Українські захисники показали знакове відео з Бердянського напрямку