RU  UA

Вівторок, 18 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 червня

Всі новини

Горіло три доби: на Київщини загасили пожежу на місці ворожого удару. Фото

У Київській області у суботу вранці, 15 червня, рятувальники ліквідували пожежу, яка сталася ще 12 червня у результаті російської атаки.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) на своєму офіційному каналі у Telegram, а також публікує фото з місця пожежі.

Читайте також: Росія влаштувала масовану атаку на Київ, всі ракети і "шахеди" збито

За даними ДСНС України, вогонь, який гасили три дні, вдалося повністю ліквідувати 15 червня о 7:21. Пожежа внаслідок ворожого удару сталася на промисловому підприємстві, але точне його місцезнаходження та інші деталі Державна служба з надзвичайних ситуацій поки що не розголошує.

Раніше начальник Київської ОВА Руслан Кравченко писав, що через падіння уламків у ніч на 12 червня зафіксовано пошкодження низки об'єктів у двох районах Київщини. В одному з районів сталася пожежа на промисловому підприємстві. Через падіння уламків також пошкоджено приватний будинок, АЗС, гараж, а в іншому районі загорілося складське приміщення. Він додав, що Росія тоді атакувала область ракетами та БпЛА.

Фото: t.me/dsns_telegram

Фото: t.me/dsns_telegram

Фото: t.me/dsns_telegram

Нагадаємо, 14 червня росіяни атакували дронами Київську область. Внаслідок роботи ППО та падіння уламків в одному з районів сталося займання трав'яного настилу - пожежу оперативно ліквідували.

  • Вас може зацікавити:

Росіяни вгатили по цивільних на Сумщині: є загиблі та поранені

Пряме влучання у будинок: Росія завдала авіаудару по селу на Харківщині. Фото

Росія скинула на Селідове авіабомбу, пошкодивши 10 багатоповерхівок: фото наслідків