RU  UA

Пʼятниця, 27 вересня
  • НБУ:USD 40.87
  • НБУ:EUR 45.45
НБУ:USD  40.87
Події

Новини

26 вересня

Всі новини

У Києві викрали та катували громадянина Туреччини

У Києві чотири чоловіки, серед яких громадянин РФ, викрали та катували громадянина Туреччини, вимагаючи 100 тис. доларів США. Їх затримали.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

Відповідно до матеріалів слідства, злочинці хотіли отримати від постраждалого, що займався операціями з криптовалютою, 100 тис. доларів США.

"З цією метою на чоловіка біля його будинку надягнули кайданки та із застосуванням сили та погроз заштовхали до багажника автомобіля. Далі його привезли до гаражного боксу, де утримували тривалий час без їжі та води, вимагаючи гроші. Під примусом потерпілий одразу перерахував 2 300 доларів США на підконтрольний зловмисникам криптогаманець. Згодом викраденого чоловіка намагалися вивезти за межі Києва. Cаме в цей момент фігурантів затримали", - розповіли в прокуратурі.

В прес-службі повідомили, що під час проведення обшуків за місцем мешкання затриманих та в автомобілях, якими вони користувались, виявлено та вилучено зброю та наркотичні речовини.

Затриманим повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Раніше "Апостроф" писав, як у Кривому Розі Дніпропетровської області посеред дня невідомі влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по автомобілю.