RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Влада

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Києві поліцейські влаштували масові "облави" на порушників карантину: фото і відео

У неділю, 18 квітня, в Києві правоохоронці перевірили понад 500 закладів на дотримання протиепідемічних норм під час локдауну. Виявлено 50 порушників карантину.

Про це повідомила поліція Києва.

Серед оштрафованих компаній виявилися розважальні заклади "Hype", "50", "Віслюк", "Спаркс", "Shef" а також ресторан готелю "Favor Park". Вони приймали відвідувачів і працювали, не дивлячись на заборону.

"За невиконання вимог статті 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУ про адміністративні правопорушення, на посадових осіб поліцейські склали 50 протоколів", - повідомили правоохоронці.

Сума штрафу - від 34 до 170 тисяч гривень. У поліції також склали 250 адміністративних постанов на відвідувачів. У приміщеннях закладів-порушників провели санітарні заходи.

"В черговий раз звертаємося до керівників розважальних закладів, які всупереч чинним обмеженням часто вдаються до хитрощів і організовують в установах закриті вечірки з обмеженим доступом. Запевняємо, що всі такі факти не залишаться без уваги правоохоронців", - додають в поліції.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві підприємства продовжують масово порушувати карантин.