RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Влада

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Ґвалтував у медичній масці: в Києві суд ухвалив рішення щодо маніяка, який полював на дівчат в ТЦ

У Києві суд засудив до трьох років позбавлення волі гвалтівника, який нападав на жінок і вчиняв сексуальне насильство у жіночих вбиральнях столичних ТЦ.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської прокуратури.

Мешканець Полтави у березні 2019 року скоїв сексуальне насильство щодо жінок у вбиральнях торгівельного супермаркету на Оболоні.

"Чоловік у медичній масці вривався у кабінку до жінок, заздалегідь відкривши її ззовні, та за допомогою фізичного насильства вчиняв насильницькі дії сексуального характеру. У червні 2019 року за результатом досудового розслідування обвинувальний акт відносно вказаної особи був скерований до Оболонського районного суду міста Києва", - повідомили в прокуратурі.

Судовий розгляд проводили у закритому судовому засіданні, щоб запобігти розголошенню подробиць вчинених діянь нападником. Той, в свою чергу, не визнавав свою вину у пред’явленому обвинуваченні, однак за принциповою позиції Оболонської окружної прокуратури міста Києва вину молодика було доведено.

"Вироком Оболонського районного суду міста Києва від 24.05.2021 чоловіка визнано винним в інкримінованих злочинах та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки. Також судом задоволено цивільні позови потерпілих щодо відшкодування завданої моральної шкоди на суму 30 тисяч грн кожній", - додали в прокуратурі.

Як повідомляв "Апостроф", в Одеській області поліцейські викрили подружжя, які вчиняли сексуальне насилля відносно малолітніх дітей. Збоченцям може загрожувати позбавлення волі на п’ятнадцять років або довічно.