RU  UA

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Влада

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Допомога підрозділам ЗСУ та безпека людей: очільник Оболонської РДА підбив підсумки роботи адміністрації восени

З 2010 року у Києві немає районних бюджетів, а міського не вистачає на потреби українській армії. Натомість РДА активно працює над організацією заходів, пов'язаних із допомогою військовослужбовцям.

Про це розповів голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Кирило Фесик під час брифінгу за підсумками роботи протягом останніх місяців.

"Наша допомога ЗСУ є системною та достатньо значимою для відповідних підрозділів. Оболонська РДА працює індивідуально у межах 244-го батальйону тероборони ЗСУ, 3-ої окремої штурмової бригади ЗСУ, 3-го батальйону Свобода Бригади швидкого реагування "Рубіж" НГУ та 206-го окремого батальйону тероборони ЗСУ. Це підрозділи, які здебільшого складаються із оболонців", - каже очільник райадміністрації.

Зусиллями Оболонської РДА протягом останніх місяців вдалося зібрати понад 1 млн грн на аукціоні під назвою "Бахмут. Звільнення. Відновлення", придбати Mavic, 28 зарядних станцій Ecoflow, генератор та автівки для українських бійців.

Кирило Фесик акцентував на роботі над розширенням безпекового простору. Наразі в Оболонському районі діє більше 450 укриттів і проводиться їх розширення. Свою роботу РДА зосереджує і на пожежній безпеці, термомодернізації, ремонтах електромереж, дахів та асфальтових покриттів. Щодо благоустрою району - бюджетних коштів на це не витрачають - працюють над цим спільними зусиллями із жителями, підкреслив посадовець.

Глава РДА зазначив, що Оболонський район посідає друге місце у столиці після Дарницького за фактичними показниками освоєння бюджету - наразі виконано 66,05% від запланованого.