RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Приречені на щастя: названо 5 ідеальних пар знаків Зодіаку

Найкращі пари виходять не тільки з люблячих двох людей, але і підходящих по знаку Зодіаку.

Вказати на другу половинку можуть навіть зірки.

Діва і Телець

Тельці дуже позитивні, що привертає Дів. Її радість переросте в захоплення партнером. А сама Діва дозволить Тельцю залишатися приземленим.

Поєднання цих двох знаків стане гармонічним. Зближують їх загальні інтереси і підтримка. Діва і Телець - обидва земні знаки. Тому їм легко знаходити спільну мову і підтримувати бажання партнера. Відносини будуть хороші й ділові, й дружні. Але на першому місці - романтичний зв'язок, який між ними.

Близнюки і Водолій

Ці два знаки створені для романтики. Не дивлячись на протилежність, Близнюки нерішучі і розсіяні, а Водолій - навпаки, вони потребують один одного і доповнюють. Близнюки можуть показати світ з іншого боку за допомогою гумору і легкості. А Водолій прищеплює прагнення до мети.

Надійний зв'язок утримає любов на довгий час. Вони можуть разом прожити навіть самі непрості часи.

Стрілець і Овен

Відносини цих знаків перетворюється в пригоду, в хорошому сенсі. Вони обидва авантюристи, мрійники, цінують свободу. Спільні задумки та ідеї легше втілити разом, особливо коли думки сходяться. Це вплине і на спільні теми в розмовах - їм ніколи не нудно удвох. Розуміння і підтримка також присутні в цьому тандемі.

Рак і Терези

Такі знаки Зодіаку доповнюють один одного, адже характери їх протилежні. Рак емоційний і готовий "пірнути" у відносини, а Ваги врівноважені - вимагають уваги. Це і є секрет щасливого романтичного партнерства.

Також Рак і Терези легко зав'язують не тільки відносини, а й дружбу. Обидва глибоко чутливі люди, тому зможуть щиро зрозуміти свого партнера і підтримати його. Вони пристрасні - це об'єднує їх.

Терези і Близнюки

Найсильніший інтелектуальний зв'язок допоможе цим знакам побудувати міцні узи. Вони люблять отримувати нові знання, чим підживлюють інтерес один одного. Терези і Близнюки дуже розуміють людей, тому будуть уважні один до одного.

Як повідомляв "Апостроф", астролог Павло Глоба назвав чотири знака Зодіаку, для яких останні дві тижні червня стануть поворотними в житті.