RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Життя "перевернеться": для яких знаків Зодіаку друга частина червня стане фатальною

Астролог Павло Глоба назвав чотири знака Зодіаку, для яких останні два тижні червня стануть поворотними в житті.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "SlovoFraza".

Близнюки

Близнюкам радять бути швидшими та оперативнішими від інших, оскільки попереду доленосний період, що дозволяє змінити життя на краще. Але зміни відбудуться тільки у тих представників знаку, які виявляться лідерами в сфері своєї діяльності. При цьому з'явиться шанс прокачати не тільки професійне зростання, але й особисте життя. Близнюкам не потрібно боятися проявляти ініціативу в будь-якому питанні, щоб домогтися бажаного. Bажливі дні: 20 і 22 червня.

Стрілець

Стрільцям рекомендують зосередитися на фінансових питаннях. Перший літній місяць гарантує представникам цього знаку великий прибуток і можливість підвищити рівень доходів. Для цього необхідно проявити інтерес до пошуку нових джерел доходів і погоджуватися на участь у перспективному проекті. Bажливі дні: 23 і 30 червня.

Bодолій

Для Bодоліїв друга половина червня стане переломним моментом, під час якого доведеться застосувати всю свою потужність і силу. Гороскоп віщує неприємну подію, яка змусить проявити себе. Буде складно, але це доленосний момент, після якого Bодолії зрозуміють, що можуть підпорядкувати собі долю і створити те майбутнє, про яке завжди мріяли. Потрібно пам'ятати, що це реально. Вдалі дати: 16, 20 і 24 червня.

Риби

З Рибами будуть відбуватися дивні речі. Представники цього знаку, які володіють потужною інтуїцією, відчують сигнали про необхідність змінюватися і відчують гостру необхідність кардинально змінити реальність. Риби стануть більш самостійним і відповідальним. Їм доведеться це зробити, тому що обставини змусять взятися за вирішення конкретної проблеми або питання. При цьому вони змушені будуть плисти проти течії і покладатися лише на свої сили. Вдалими і доленосними датами стануть 16, 25 і 30 червня.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астролог Павло Глоба назвав чотири знака Зодіаку, до яких цього літа прийде удача і приємні сюрпризи.