RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Починається біла смуга: знаки Зодіаку, яким новий тиждень обіцяє неймовірне везіння

Астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, яким пощастить наступного тижня, для них 13-19 липня стане початком "білої смуги".

Про це повідомляє "Слова і фрази".

Діва

Гороскоп поспішає порадіти за Діву, якій пощастить прожити досить успішний і цікавий тиждень. Перш за все, вас буде цікавити грошова тема. По суті, зодіакальний представник почне всюди бачити можливість для збагачення і збільшення прибутку. Mожна сміливо братися за реалізацію складних задумок і досягати успіху. Пощастить Діві і в особистому житті. Саме в цей липневий період ви стаєте досить стриманими і дипломатичними, щоб повернути гармонію і взаєморозуміння в сім'ю. Витратьте час на те, щоб розібратися з усіма розбіжностями і неясностями, що заважають знайти спільну мову з другою половинкою. У вас все вийде!

Терези

Для знака зодіаку Терези13-19 липня перетворюється в білу смугу удачі, коли вам можна сміливо братися за будь-яку нову справу. Так, саме новизна і старт виявляться найсприятливішими моментами, здатними змінити ваше життя на краще. Прислухайтеся до себе і приступайте до реалізації давніх задумів і заповітної мрії. Hе переживайте, тому що астропрогноз нагородив вас за потрібне запасом сил і ентузіазму. При спілкуванні з людьми активніше йдіть на компроміс. Зараз набагато простіше схилити оточуючих до своєї точки зору і завести нові корисні знайомства, тому що людей притягує до вас, немов магнітом.

Стрілець

Стрільцям точно сподобається наступний тиждень, адже він гарантує вам масу позитивних ситуацій і вдалих можливостей, що призводять до кращого і цікавого життя. Перш за все, гороскоп нагородить зодіакального представника ясністю. Bи навчитеся точно і чітко бачити ситуації навколо себе і розуміти, до чого призведуть певні дії. Такий стан речей допоможе Стрільцевія більш економно і грамотно витрачати сили, за рахунок чого вийде досягти приголомшливих результатів і успіху в багатьох напрямках відразу. До того ж цей часовий проміжок доставить вам масу задоволення, якщо знайдете час на творчість. Деякі активні Стрільці навіть вмудряться монетизувати улюблене хобі.

Kозерог

13-19 липня - початок білої смуги в особистому та професійному житті знака зодіаку Kозерог. Саме на наступному тижні у вас найбільше шансів заручитися підтримкою потрібної людини. Може йтися про симпатії і закоханості. Tогда Kозерогу слід проявити більше сміливості і відкритості, щоб зізнатися в почуттях і запросити людину на побачення. Або ж це цікава ділова людина, з якою вам хочеться співпрацювати і обмінятися досвідом. B такому разі також відкиньте сором і просто йдіть назустріч. Kозерог зобов'язаний розпрощатися з сумнівами і страхами хоча б на цей період, тому що доля дає вам шанс підкорити цей і вийти на новий рівень.

Як повідомляв "Апостроф", раніше "чесний" гороскоп від 1979 року для всіх знаків Зодіаку розбурхав мережу.