RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Гороскоп на 2 серпня: день буде насиченим і активним

Неділя, 2 серпня, буде насиченим і активним днем для багатьох представників знаків Зодіаку.

Про це повідомляє ресурс slovofraza.

Овен

Ви можете спокійно йти до досягнення мети. Адже друзі і рідні будуть підтримувати, а інші люди не будуть заважати. Тому розслабтеся і насолоджуйтеся життям.

Телець

Цей день не принесе успіхів у фінансовій сфері. Краще економити і не робити дорогих покупок. Цей день ідеально підійде для зустрічей з друзями і близькими, вони подарують вам заряд енергії та гарний настрій.

Близнюки

У приємній компанії ви зможете бути активним, тому нудно точно не буде. Позитивні емоції гарантовані. Можете навіть відправиться в подорож.

Рак

На вас може нахлинути меланхолія: роздуми про життя, досягнення, кар'єру. Тому зірки рекомендують усамітнитися. Ідеально підійде місце на природі без людей. Тоді ви зможете розслабитися і зануритися в атмосферу. Але вечір краще провести в приємній компанії.

Лев

Хороший день, щоб зайнятися облаштуванням будинку і побуту. Він підійде для покупок предметів інтер'єру, а також прибирання. Також в цей день вас можуть очікувати романтичні зустрічі і знайомства.

Діва

Постарайтеся контролювати себе, так як вас може "накрити" агресія. Емоції краще притримати і бути більш уважними.

Терези

2 серпня представників даного знаку чекають приємні зустрічі, знайомства і навіть побачення. Тому краще розслабитися і отримувати задоволення. Якщо не хочете сидіти вдома, призначте зустрічі з друзями, сходіть на культурні заходи.

Скорпіон

Насичений день гарантує вам гарне проведення часу. Щоб усе встигнути краще написати план і слідувати йому. Не забудьте приділити час близьким.

Стрілець

Занадто бурхливих справ у вас не буде, тому налаштуйтеся на релакс. Заходи краще обрати спокійні, що прийдуть вам до душі. А друга половина дня може вплинути на ваші взаємини з людьми.

Козеріг

День не найкращий, але дрібні негаразди не повинні збити вас з пантелику. Оточіть себе близькими людьми і розважайтеся - це допоможе.

Водолій

2 серпня може принести розбіжності з близькими. Найкраще влаштувати побачення з другою половинкою. Провести час приємно і спокійно - кращий вибір в цей день.

Риби

Зверніть увагу на ваше здоров'я. Заняття спортом і правильне харчування допоможуть. 2 серпня краще приділити час собі і зайнятися тим, що приносить задоволення.

Як повідомляв "Апостроф", останній місяць літа для деяких буде наповнений подіями. Відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп для чотирьох знаків Зодіаку, яких в серпні закрутить вир подій.