RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, у яких почнеться нове життя у вересні 2020 - зміниться все

Для чотирьох знаків Зодіаку вересень стане початком нового життя.

Про це повідомляє ресурс slovofraza.

Астролог Василіса Володіна розповіла, які можливості відкриються на початку осені для Овнів, Львів, Дів і Козерогів.

Овен

Цей місяць для вас буде сприятливим, тому зірки радять почати все з чистого аркуша. У вас знайдеться мотивація для відкриття чогось нового. Якщо ви готові до експериментів, то нова атмосфера буде комфортною. Можете розраховувати на грошову винагороду і цікаві проекти.

Лев

Якщо ви мрієте про успіх і ще більш хороше життя, то трансформації необхідні. Саме у вересні у вас будуть всі шанси змінитися на краще. Спробуйте ризикнути і почати все з початку - вдача на вашому боці. Зірки закликають Левів не боятися і діяти. Докладені зусилля принесуть свої плоди, а новий шлях виявиться більш зручним і простим.

Діва

Гороскоп каже, що у вересні ви знайдете нове заняття. Ви настільки захопитеся їм, що це переросте з хобі в справжній проект. Такі зміни в житті підуть на користь, тим більше все буде виходити.

Kозеріг

На представників цього знаку чекає вибір. Ви можете змінити життя в професійній сфері або в особистій. В роботі Козероги зможуть отримати бажане, якщо відпустять минуле. В особистому житті теж все налагодиться - чекайте нову симпатію.

Як повідомляв "Апостроф", астролог Василіса Володіна назвала знаки Зодіаку, які розлучаться у вересні з чорною смугою.