RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, для яких нове знайомство може виявитися фатальним

У другій половині вересня зірки пророкують для представників чотирьох знаків Зодіаку фатальну зустріч.

Як повідомляє "Апостроф", про це пише ресурс slovofraza.com.

Близнюки

Будьте дуже обережні, адже в кінці вересня настане несприятливий час. Очікується фатальна зустріч, яка принесе проблеми. Нова людина може збити з шляху, перешкодити реалізації планів. Гороскоп рекомендує перервати таке спілкування, щоб уберегти себе.

Діва

Чекайте доленосне знайомство, яке допоможе вам у кар'єрі. Для вас настане хороший період. Може бути підвищення на посаді або зарплати, новий прибуток. Постарайтеся не зруйнувати відносини з новим знайомим, користуйтеся моментом.

Терези

Вас "накриє хвиля" вдачі у другій половині місяця. Ви відчуєте внутрішній спокій і гармонію, а це наповнить вас щастям. Стимулом стане нова людина, яка з'явиться у вашому житті. Це може бути навіть симпатія, пристрасть, любов. Не бійтеся відкритися і піти назустріч.

Kозеріг

Нового знайомства вам варто побоюватися. Воно може обернутися катастрофою. Людина стане перешкодою на кар'єрному шляху. Вас можуть навіть обдурити, видавши все за любов. Постарайтеся уберегти себе, не пускаючи близько нових знайомих. Особливо варто бути обережними в любовній сфері.

Як повідомляв "Апостроф", друга половина вересня загрожує стати часом сварок і конфліктів для представників чотирьох знаків Зодіаку.