RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

​Названо 4 чоловічих знака Зодіаку, у яких прекрасні відносини з дітьми

Є знаки Зодіаку представники чоловічої половини яких добре ладнають з дітьми.

Про це повідомляє ресурс slovofraza.com.

Tелец

Батьки народжені під цим знаком можуть себе більше всіх реалізувати в батьківській сфері. Виховання для них серйозна тема, до якої підходять з розумом і спокоєм. Турбота про дітей завжди важлива складова, тому такі батьки можуть поміняти підгузок, нагодувати і вкласти спати.

Рак

Це дуже сімейний знак, тому не дивно, що чоловіки прекрасно ладнають з дітьми. Їх чадо також дуже прив'язане до тата, який проявляє безмежну увагу і любов. Однак чоловікам може не вистачати твердості у вихованні через доброту.

Лев

Батьки даного знаку Зодіаку дійсно турбуються про долю своїх дітей. Вони розумні і розважливі у вихованні, готові дати дитині найкраще. Також батько може прищепити справжні цінності і навчити досягати в житті більшого.

Діва

Ці тата дуже уважні і готові забезпечити комфорт своєму потомству. Часто чоловіки кар'єристи, але вони стараються для сім'ї. У них завжди вистачить часу на проводження його з дітьми.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи дали корисні поради знакам Зодіаку, кому пощастить під час Скорпіона, яке починається 24 жовтня.