RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Трьом знакам Зодіаку дуже пощастить цього літа - на них чекають дивовижні три місяці

Літо 2021 року принесе нові можливості: енергію, відновлення і натхнення. Новий розвиток в життя отримають всі знаки Зодіаку. А деяких представників астропрогнозу очікують три місяці дивовижного літа.

Астрологи повідомили, кому червень, липень і серпень готують подарунок, а також везіння у всіх починаннях, передає НВ.

Овен

Овнів чекають дивно гармонійні три місяці. У цей період в представників вогняного знаку буде почуття, що парить над хмарами. Сфери особистих відносин торкнеться перш за все благополуччя. А ось на роботі доведеться засукати рукава і отличненько потрудитися. З найбільш відповідальними завданнями ви впораєтеся на ура на противагу всьому. А керівництво не залишить вашу працю без уваги. У підсумку, удача чекає вас як в любові, так і в справах.

Діва

Громаду хіпі цього літа стане нагадувати будинок Дів. Адже багато друзів і знайомих захочуть побувати в гостях у представників земної стихії. Народжені під знаком Діви цій події зрадіють. Дружелюбність і привітність оточуючих допоможе вам позбавитися від самотності. А ще підвищить шанс зустріти свою «половинку». Хто вже в стосунках - спілкування в компанії піде на користь. Таке проведення часу допоможе освіжити почуття. А до кінця літа Дів чекає спонтанна подорож. З неї ви повернетеся з яскравими враженнями та зарядом позитивної енергії.

Терези

Легкість і смак до життя відчує знак, який підпорядковується стихії Повітря. Ви будете насолоджуватися кожною миттю. Терези відкриті до нових знайомств. Тому їм зовсім неважко буде зустріти супутника або супутницю для курортного роману. Цей літній відпочинок запам'ятається Терезам надовго. Зірки говорять, що, можливо, це переросте в щось більше. Енергійність і натхнення ви збережете в робочий час. Що примітно - не залишитеся без винагороди від керівництва.

Як повідомляв "Апостроф", в червні у чотирьох знаків Зодіаку буде шанс поліпшити свій добробут і досягти гармонії в любові.