RU  UA  EN

Пʼятниця, 5 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Лайм

Новини

5 липня

Всі новини

У них завищені очікування: чотири знаки Зодіаку вимагають від коханих забагато

Деякі знаки зодіаку схильні чекати надто багато від своєї другої половинки. Наприклад, їм завжди потрібен час коханих, гроші чи увага.

Про це повідомляє Mixer.lv.

Астрологи визначили, що завищені очікування від партнера у скорпіонів, овнів, тільців та раків. Розкажемо докладніше про кожного з них.

1. Скорпіон

Скорпіони часто прагнуть поляризувати свій любовний інтерес, постійно контролюючи всю свою увагу. Їхні вимоги надмірні, оскільки вони думають, що їх «достатньо» для своєї половинки. Коли очікування Скорпіона не дозволяють довіри, прийняття та терпіння, це може завдати шкоди відносинам.

Читайте також: Їх легко обдурити: названі наївні та довірливі знаки Зодіаку

Цей водний знак не хотів би, щоб його коханий тусувався із друзями чи переслідував окремі інтереси. Їх вимогливий характер змушує їхніх коханців уникати стосунків. Вони повинні пам'ятати, що міцний зв'язок утворюється, коли закохані діють із пристрасті, а чи не з почуття обов'язку.

2. Овен

Найбільш розумним атрибутом у списку очікувань Овна є те, що людина має добре дбати про себе та утримуватись від шкідливих чи руйнівних звичок. І що їхнє буяння має бути рухоме амбіціями та успіхом. Однак у кожних відносинах цей вогненний знак більше усвідомлює недоліки свого коханого, ніж його переваги. Вони часто критикують незначні деталі, такі як їхній одяг або транспортний засіб, на якому вони їздять.

Більше того, коли на їхні повідомлення не відповідають протягом 10 хвилин, ці запальні знаки зодіаку лютують. Вони вимагають швидких відповідей та постійного підтвердження почуттів від своїх коханців. Якщо вони цього не одержують, вони можуть відчувати хвилювання, тривогу, нетерпіння чи роздратування.

3. Телець

Коли справа доходить до стоїчного Тільця, їхні нереалістичні вимоги включають такі речі, як очікування від свого партнера іншої моралі, яка більше відповідає власним сімейним цінностям Тільця. Можна зрозуміти, що стандарти цього земного знака можуть не відповідати дійсності, коли ви бачите, що вони хочуть, щоб їхній партнер постійно пропонував їм подарунки і ставився до них як до членів королівської родини.

Телець повинен зрозуміти, що стосунки вимагають певного компромісу, оскільки вони часто мають проблеми у відносинах. Зрештою, їхній партнер намагається показати їм, наскільки він піклується про них своїм власним унікальним способом. Але якщо Телець продовжить сподіватися на щось інше, він відчує себе розчарованим. Проте Телець залишається непохитним і в більшості випадків відмовляється поступатися.

4. Рак

Люди, які зустрічаються з Раком, часто почуваються неадекватними, тому що водний знак може стати нав'язливим і чіплятися до свого партнера за послугами. Рак багато чого чекає від своєї другої половинки. Це змушує їхню закоханість відчувати, що вони ніколи не бувають досить гарними.

Рак очікує, що його партнер задовольнятиме всі його потреби та відображатиме їх власні почуття у будь-який момент. Однак очікувати, що їхній партнер відповість або відчує те саме, що й Рак, не має сенсу. Цей водний знак не повинен шукати досконалості в людях, а з любов'ю приймати їх такими, якими вони є.

Щоб залишатися в розумних межах і не переборщити з шаленими надіями згаданих знаків зодіаку, варто критично поглянути на себе та свою половинку. Слід пам'ятати, що для міцного роману важливо цінувати відносини, побудовані на чесності і вірності.

Раніше ми розповідали, яким знакам Зодіаку краще не видавати свої секрети.

Вас може зацікавити: