RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Заворотнюк поділилася теплим новорічним фото з чоловіком і дитиною

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка бореться з тяжким захворюванням, у новорічні свята показала світле сімейне фото.

Світлину опублікувала на сторінці в Instagram.

На фото зірка разом із найближчими - чоловіком Петром Чернишовим і молодшою донькою Мілою.

"Від Анастасії і всієї родини ми хочемо побажати вам добра, здоров'я і добробуту! Нехай наступний рік стане щасливим, нехай він виконає ваші найголовніші бажання! Усім вам Настя переказує величезні вітання і дякує за підтримку, за ваші молитви і те душевне тепло, яке ви даруєте. Усього найкращого вам і вашим близьким! Дуже дякуємо всім!" – ідеться в пості Заворотнюк від 31 грудня.

Нагадаємо, актриса Анастасія Заворотнюк, зірка серіалу "Моя прекрасна няня", вже кілька місяців перебуває в одній з клінік Москви, де їй надають послуги. У цьому ж медзакладі були помічені і її рідні. Незважаючи на відсутність офіційної інформації, коментарів рідних або ж представників знаменитості, ЗМІ приписують їй рак головного мозку.

Як писав "Апостроф" раніше, близькі актриси Анастасії Заворотнюк, яка ось вже кілька місяців з невідомих причин знаходиться під наглядом лікарів (в цей час ЗМІ стверджують, що актриса бореться з раком мозку), висловилися про чергові "новини" на сторінках жовтої преси.