Лайм

Моральне каліцтво не лікується: близькі Заворотнюк висловилися про нові "шедеври" преси

У пресі не перестають вигадувати нові способи пограти на гучній темі

Близькі актриси Анастасії Заворотнюк, яка ось уже кілька місяців з невідомих причин знаходиться під наглядом лікарів (в цей час ЗМІ стверджують, що актриса бореться з раком мозку), висловилися про чергові "новини" на сторінках жовтої преси.

В Instagram-акаунті "Підтримка Анастасії Заворотнюк", який був створений близькими та колегами актриси для боротьби з фейками, з'явилося нове гнівне повідомлення з коментарями на адресу журналістів одного з популярних російських видань.

"Таким, як ви, не подають руки. З такими, як ви, соромно спілкуватися, працювати, навіть просто бути знайомим. Після таких, як ви, хочеться продезінфікувати приміщення. Шкода, що моральне каліцтво не лікується", - написали вони на додачу до скріншоту з черговим гучним заголовком, попросивши вибачення за емоції.

Подібним "писакам" автори поста побажали у новому році отримати по заслугах: "І як у дитячому віршику про перехідну гикавку і Федота, хай з об'єкта вашої пильної уваги все прийде до вас".

  • Нагадаємо, актриса Анастасія Заворотнюк, зірка серіалу "Моя прекрасна няня", вже кілька місяців перебуває в одній з клінік Москви, де їй надають послуги. У цьому ж медзакладі були помічені і її рідні. Незважаючи на відсутність офіційної інформації, коментарів рідних або ж представників знаменитості, ЗМІ приписують їй рак головного мозку.
  • За час перебування актриси в медустанові преса щонайменше кілька разів змінювала свої "діагнози", "джерела інформації" та передбачення щодо подальшої долі Заворотнюк. У свою чергу, родичі та колеги знаменитості вже неодноразово просили шанувальників та журналістів не спекулювати на здоров'ї та існуючій інформації у ЗМІ.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси