RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Заворотнюк її боялася: мережу потрясло перевтілення двійника "прекрасної няні", фото

Після недавнього поста, який з'явився на Instagram-сторінці Анастасії Заворотнюк, в мережі згадали про двійників актриси, в тому числі про співачку Сару Окс.

Талановита дівчина спародіювала Заворотнюк в популярній передачі "Хвилина Слави" багато років тому. Сару Окс навіть запросили на зйомки нового сезону в якості почесного гостя. Однією з фішок нових випусків був спільний виступ Анастасії Заворотнюк і її двійника. Однак актриса категорично відмовилася від спільного номера зі своїм двійником. Ходили чутки, що Заворотнюк нібито побоялася опинитися в одному кадрі з молодою і красивою, схожою на неї дівчиною.

На даний момент Сара Окс продовжує записувати нові пісні, працює моделлю, а також займається громадською діяльністю. У вересні 2019 року на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, в якому нагадала про свою пародії на Заворотнюк і додала, що їй не подобалися порівняння з відомою актрисою.

"Мало хто з мого оточення знав, як мені не подобалися порівняння, як мені хотілося показати свою унікальну особистість, але її ніхто не хотів помічати. Ще більш мало хто знає, що зовні я зовсім інша і тільки майстерність перевтілення і самопригнічення в ролі іншої медійної особи давали мені проекти, де мені знову доводилося когось зображувати", - зазначила співачка.

Як раніше повідомляв "Апостроф", актриса Анастасія Заворотнюк, зірка серіалу "Моя прекрасна няня", вже кілька місяців перебуває в одній з клінік Москви. У цьому ж медзакладі були помічені і її рідні. Незважаючи на відсутність офіційної інформації, коментарів рідних або представників знаменитості, ЗМІ приписують їй рак головного мозку.