RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Луценка розповіли, що знайшли при обшуках у людей Саакашвілі

У Генеральній прокуратурі України (ГПУ) розповіли про результати обшуків у кабінеті і будинку помічника-радника губернатора Одеської області, колишнього генконсула Грузії Теймураза Нішніанідзе, а також за місцем реєстрації фонду "На благо Одеси".

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Слідчими Генеральної прокуратури України спільно з працівниками СБУ проводяться обшуки в рамках кримінального провадження за фактом незаконних операцій з відшкодування ПДВ посадовими особами Генерального консульства Грузії в 2012-2013 роках. За результатами проведених обшуків вилучено чорнову документацію, яка свідчить про ймовірне здійснення незаконних фінансових операцій", - інформують в ГПУ.

"Найближчим часом генеральний прокурор Юрій Луценко заслухає доповідь керівників слідчого підрозділу щодо підстав проведення слідчих дій, дотримання закону при їх проведенні і попередніх результатів. Про результати заслуховування буде повідомлено додатково", - повідомляє прес-служба.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео з емоційною промовою голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі у зв'язку з сьогоднішніми обшуками у його людей в Одесі.