RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Адепт "Новоросії" розповів про безглуздість нової заяви Лаврова за ДНР/ЛНР

Російський блогер Анатолій Несміян (el-murid), який є прихильником так званого проекту "Новоросія", прокоментував заяву міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова про контрпродуктивності визнання незалежності так званих ДНР і ЛНР.

Про це Несміян написав у своєму блозі на LiveJournal.

"Питання дуже просте - або ми визнаємо ДНР і ЛНР і, значить, денонсуємо свій підпис під Мінським змовою, або продовжуємо запихати пасту в тюбик, а ДНР і ЛНР - назад на Україну. Лавров, як справжній дипломат, відповів так, що зрозуміти його рішуче неможливо", - зазначив блогер.

"Яка нам, нахр..н різниця, буде тиснути Захід на Київ чи ні, якщо визнання ДНР і ЛНР в якості незалежних республік повністю заперечує логіку Мінського зради, за яким ДНР і ЛНР - частина відповідних областей України, які рвуться з усіх ніг назад на Неньку. Якщо ж ми не визнаємо ДНР і ЛНР, то нам тим більше без різниці - тисне там Захід, чи не тисне, наше завдання - здати кордон і утиратися від стусанів, плювків та інших партнерських стусанів в зуби", - додав Несміян.

За його словами, в Кремлі готуються повернути тимчасово окупований Донбас під контроль України.

"Є політична установка - здати два мільйони співвітчизників, але так, щоб ніхто не нагадав Путіну про найбільшому у світі розділеному народі, про армію, яка буде стояти там, за спинами, щоб хтось не спробував стріляти, ну і те де", - резюмував блогер.

Як повідомляв "Апостроф", головний редактор російського журналу "Форбс" Микола Усков заявив про повний провал "російського світу".