RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Екс-ватажок бойовиків ДНР жорстко розсердився на Лаврова через його заяви щодо Донбасу

Один з колишніх ватажків так званої ДНР Ігор Стрєлков (Гіркін) жорстко прокоментував висловлювання міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова про небезпеку визнання незалежності так званих ДНР і ЛНР.

Про це Стрєлков повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі "ВКонтакте".

"Ні, як сказав, а? Згадалося інший вираз - наказав колись особою, тепер теж займаються "мінським врегулюванням" - містером Гризловим - "Дума - не місце для дискусій". Може, спілкування з ним заразно? І містер Лавров просто "переспілкувався" з даними видатним політичним мислителем російської сучасності?", - заявив екс-лідер бойовиків.

Стрєлков коментує, як він написав на своїй сторінці в соцмережі, наступну фразу Лаврова: "Це (визнання - ред.) як мінімум дасть привід того ж Заходу відійти від нинішньої, навіть дуже такою ніжною позиції тиску на Київ".

"А на кой ляд, містер Лавров, очолюваному Вами дипломатичному відомству РФ така ось "ніжна позиція"? Вона подвигнула Київ хоч на якісь поступки, чи що? Так? Ні? Якщо "так" - то на які, будьте ласкаві уточнити? Якщо "ні" - то в чому її "сакральна... цінність"?", - обурюється Стрільців-Гіркін.

Нещодавно глава МЗС РФ Сергій Лавров в інтерв'ю російському виданню Комсомольская правда заявив, що визнання ЛНР і ДНР є контрпродуктивним.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Стрєлков створив організацію, метою якої є об'єднання Росії, України і Білорусі.