RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Росії дали прогноз щодо майбутнього "Мотороли" і "Гіві"

Лідер російського націоналістичного руху "Русские" Дмитро Дьомушкін спрогнозував подальшу долю ватажків бойовиків так званої ДНР Михайла Товстих з позивним "Гіві" і Арсенія Тарасова з позивним "Моторола".

Про це Дьомушкін повідомив в інтерв'ю Апострофу.

"Вони спочатку знали свою роль, а якщо не знали, то вже зрозуміли на прикладі своїх товаришів, які багато базікали і були знищені...Там є люди, яких у нас називають "диверсійними загонами СБУ", які під цим брендом вирішують всі задачі по зачистці кого треба", - заявив лідер руху "Русские".

За його словами, в самій Росії бойовиків, які брали участь у військових діях на Донбасі, будуть притягати до кримінальної відповідальності або відправляти в інші гарячі точки, наприклад, у Сирію.

"Вони їм не дадуть тут централізовано зібратися без контролю. А ті лідери, які там залишилися, виконають будь-яку вказівку Суркова. У багатьох там його портрет навіть в кабінетах висить", - додав Дмитро Дьомушкін.

Як повідомляв "Апостроф", в українській розвідці заявили, що російські спецслужби мають намір замінити "Гіві" і "Моторолу".