RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У мережі розкрили деталі листування головного пропагандиста ДНР: опубліковано відео

Представниця міжнародної волонтерської спільноти Inform Napalm Катерина Яресько розкрила деталі електронного листування так званого "міністра пропаганди" самопроголошеної ДНР Сергія Адлера.

Фрагмент дампа його поштової скриньки волонтер опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, вона наводить лист "антифашиста із Цюріха", який пропонує бойовикам свою допомогу у створенні "зарубіжної структури при МЗС/МБ/ ДНР".

Волонтер наводить посилання на акаунт аноніма в Google+.

"Хоч він і шифрується, але в інтернеті залишає багато даних про себе, наприклад: Сергій Володимирович Ворошилов, кандидат соціологічних наук РАН, ветеран ВДВ, майор, Цюріх. А тепер, увага! Цей персонаж, характеристика якого нам з тексту його листа цілком зрозуміла, проводить в Цюріху акцію - зупинити війну на Донбасі, примирення і все таке, навіть жовто-блакитний прапор для маскування виставили. Примиренці, ага", - зазначила волонтер, поділившись відповідним відео.

Як повідомляв "Апостроф", хакери опублікували службове листування між так званими "прокуратурою" та "міністерством держбезпеки" самопроголошеної ДНР, в якому говориться, що між бойовиками та українським олігархом Рінатом Ахметовим були домовленості щодо контролю над Донбасом.