RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Люди Януковича потужно "розрекламували" книгу Савченко

Колишній перший заступник голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов та одіозний політик, екс-депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко негативно висловилися про зміст книги української льотчиці та нардепа Надії Савченко "Сильне ім'я Надія".

"Вчора я був абсолютно впевнений, що це фейк, але сьогодні друзі купили в київському магазині книгу нового українського героя, депутата і члена ПАРЄ. Що сказати. Я такого свинства, сексуальної заклопотаності та брудної вульгарності не пам'ятаю навіть у чоловічій компанії. Але почути таке від жінки і побачити у вільному продажу на полицях книжкових магазинів - це очевидний перебір", - написав на своїй сторінці у Facebook Портнов.

"Думаю, що революційним патріотам і героям Майдану потрібно потихеньку знімати каструлі з голови і одягати на той орган, який після повернення з катівень герой докладно, барвисто і з натхненням описала в численних місцях свого бестселера. Публікувати уривки книги не буду, хто захоче сам знайде, вони вже з'явилися в мережі (можна одразу зі стор 223, тому що далі зовсім брудно)", - додав він.

Його "рецензію" прокоментувала у соцмережі Олена Бондаренко: "Найкраща рецензія на щось (це книгою назвати неможливо) Надії Савченко. Стикалася в мережі з уривками - думала фейк. Виявляється, правда. Дещо вийшло".

Як повідомляв "Апостроф", в інтернеті оприлюднили аудіозапис глав з книги спогадів Надії Савченко.