RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Навчання військових України та США під Львовом: з'явилися нові яскраві фото

Під час українсько-американських командно-штабних військових навчань "Репід Трайдент-2016" підрозділ ВДВ і вертолітники армійської авіації відпрацювали спільні дії під час атаки на укріплений район умовного противника.

Про це повідомляє прес-служба Генштабу України.

"Завданням крилатих піхотинців у цей день стало захоплення ділянки місцевості з опорним пунктом, який за легендою навчання контролюють бойовики угрупування "Red Dogs". Курсанти військових академій зі Львова та Одеси, які упродовж цього навчання виконують роль умовного противника в складі загону "OPFOR", добре підготувалися до оборони об’єкту. Опорний пункт був добре укріплений в інженерному плані", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що десантники атакували "ворога" за підтримки штатної бронетехніки підрозділу бронеавтомобілів КрАЗ "Спартан". Потім в тилу противника декілька вертольотів Мі-8 висадили підкріплення для десанту. Крім цього, льотчики завдали удару з повітря для підтримки дій наземних сил і знищення живої сили і вогневих засобів умовного противника.

"Зрештою, отримавши підтримку на землі та з повітря, десант завдання виконав, зайнявши позиції, які обороняв умовний противник", - додали в Генштабі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися фото українських військових навчань з "Анаконда-2016", які відбувалися в Польщі.