RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Скандал з охороною Порошенка: в його команді вказали на український угар

Народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенко" Вадим Денисенко назвав популістським угаром ажіотаж, який виник навколо новини про те, що президента України Петра Порошенка охороняють ті ж люди, що і побіжного президента Віктора Януковича.

Про це Денисенко написав на своїй сторінці в Facebook.

"Головна новина сьогоднішнього дня: Порошенко охороняють ті ж люди, що і Януковича. Люди добрі, ну це ж ідіотизм збуджуватися від цього. Ці люди виконують свою роботу. Якщо кожен новий президент буде міняти всю службу охорони — це параноя. А наше збудження від цього висмоктаного з пальця факти — це класичний прояв популістського чаду, в який впадає наше суспільство", — зазначив народний депутат від БПП.

"Угу. Він взагалі, якщо не помітили за стільки років, зайняв Януковича кабінет! І навіть є президентом країни, де Янукович був президентом! В маразм не впадайте, "розвідувачі", тому що таких сенсацій і викриттів ще багато можна зробити. Залишити кабінет, авто, охоронців — це не головне. Головне, змінилися громадяни, країна, знищені схеми хабарів президенту і у нас немає диктатури, незважаючи на війну", — зазначає колишній народний депутат Верховної Ради Віктор Уколов на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, у користувачів соціальних мереж викликала обурення інформація про те, що президента Петра Порошенка охороняють ті ж люди, що і побіжного президента Віктора Януковича.

Як повідомляв "Апостроф", російський канал НТВ використовував колишнього охоронця побіжного президента Віктора Януковича, щоб очорнити нинішню українську владу.