RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Стало відомо про великі втрати бойовиків під Погоди

У Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили про чергові втрати у з'єднаннях та частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) армійських корпусах збройних сил РФ на Донбасі.

Про це повідомляється на сторінці ГУР МО в Facebook.

"7 липня ц.р. знищено сім та поранено дев’ять військовослужбовців 3 (Горлівка) та 100 (Донецьк) окремих мотострілецьких бригад, 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК, а також 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК", - зазначили в розвідці.

Підкреслюється, що найбільші втрати понесли підрозділу 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка), які здійснювали обстріли української армії і намагалися проводити диверсійно-розвідувальні вилазки в районі населених пунктів Зайцево і Майорск.

" Обурення командирів нижньої ланки викликала відмова командира 3 омсбр виділити пальне для транспортування поранених до лікарні н.п.Горлівка, що призвело до смерті двох поранених військовослужбовців", - додали в ГУР МО.

Також повідомляється про приховування реальних втрат командирами бойовиків від свого керівництва.

"Згідно із результатами перевірки 9 окремого штурмового мотострілецького полку (Новоазовськ) командуванням 1 АК ЗС РФ, командир полку отримав догану за низьку підготовку новоприбулих військовослужбовців та приховування реальних втрат особового складу", - кажуть у розвідці.

За інформацією ГУР МО, у доповіді про результати службового розслідування зазначено, що з кінця червня було вбито 14 і поранено 37 бойовиків 9 окремого штурмового мотострілецького полку 1 АК ЗС РФ.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в розвідці повідомили про масову паніку серед бойовиків Донбасу.