RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Норвегії розкрили причину успіху агресії Путіна

Норвезький історик і професор Інституту оборонних досліджень (IFS, Норвегія) Рольф Тамнес пояснив, чому президенту РФ Володимиру Путіну вдається досягати успіху у своїй збройній агресії Україні.

Про це він сказав в інтерв'ю "Апострофу", відповідаючи на запитання журналіста про те, чому Путін так агресивно поводиться на сході України і якими були його мотиви щодо анексії Криму і початку війни на Донбасі.

"Велика військова реформа, яку провів Путін, базується на страху оточення і керується постійним бажанням відплатити за геополітичні поразки в 90-х роках минулого століття. Він створив цілий діапазон інструментів державної влади з таким рівнем координації, якої не було раніше. Значною мірою це поєднання традиційної військової влади з нетрадиційними інформаційними методами. Він демонструє, що готовий застосовувати ці інструменти, діючи як з допомогою прямого військового втручання, так і звичайного тиску і залякування",- сказав Тамнес.

Як повідомляв "Апостроф", наприкінці серпня президент Петро Порошенко заявив в інтерв'ю телеканалу CNN, що мета Росії – захопити всю Україну в свій склад.