RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У "Правому секторі" зробили прогноз про теракт в РФ

Спікер "Правого сектору" Артем Скоропадський заявив, що не здивується, якщо в Росії станеться теракт і в ньому звинуватять українських націоналістів.

Про це він заявив в інтерв'ю "Апострофу"

Коментуючи кримінальну справу, яку розслідують в РФ проти активістів "Правого сектору", Скоропадський зазначив, що Кремль створює для росіян якусь "страшилку" з представників українських націоналістів, щоб відволікти громадян від внутрішніх проблем, від наслідків санкцій, кризи.

"Я не здивуюся, якщо зараз буде якийсь теракт у Росії і все це звалять на українських націоналістів", - заявив представник "Правого сектору".

Сам Скоропадський заявив, що зміг би повернутися в РФ тільки після відходу президента Володимира Путіна, однак зізнався, що він задоволений своїм життям в Україні і його не тягне в РФ.

Нагадаємо, як писав "Апостроф", Слідчий комітет РФ прийшов з обшуком до московської журналістки, кореспондентки українського каналу "112 Україна" Ксенії Бабич у справі "Правого сектору". Докладніше про те, як він був пов'язаний з журналісткою, Скоропадський розповів в інтерв'ю "Апострофу".