RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Затримання бойовика "ДНР" в Україні: стали відомі подробиці

На контрольному пункті в'їзду-виїзду (КПВВ) Новотроїцьке (Донецька область), яке знаходиться на маріупольському напрямку, був затриманий чоловік, що підозрюється в участі в незаконних збройних формуваннях так званої ДНР.

Про це повідомляє сайт Національної поліції Донецької області.

Затриманим виявився 66-річний житель Донецька, який на особистому автомобілі разом з дружиною намагався перетнути лінію розмежування. Чоловік прямував до населеного пункту Бугас Волноваського району, який знаходиться під контролем бойовиків.

За даними поліції, затриманий у червні 2014 року проходив військову підготовку в терористичному батальйоні "Кальміус". Незабаром чоловік покинув лави бойовиків через стан здоров'я.

Щодо затриманого відкрито кримінальне провадження за статтею 260 Кримінального кодексу України (Створення непередбачених законом збройних формувань або участь у них).

Як повідомляв "Апостроф", раніше на КПВВ у Мар'їнці Донецької області поліцейські, співробітники СБУ та прикордонники затримали так званого начальника управління економіки адміністрації міста Красний Луч (Кришталевий), який знаходиться під контролем бойовиків так званої ЛНР.