RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Савченко розповіла про свої пропозиції щодо деокупації Донбасу і Криму

Народний депутат Надія Савченко заявила, що у неї є декілька покрокових планів щодо деокупації Донбасу і Криму.

Про це політик сказала в інтерв'ю "НВ".

"Але у мене немає можливостей, недостатньо влади. Всі свої плани я доносила до наших політиків, до наших силовиків, силових структур, до європейських політиків, пропонувала ними скористатися. Пропонувала багато виходів із ситуації. Мої слова скільки разів перекручувалися: ніби я сказала, що нам треба здати Крим. Ні. Люди у владі говорять, що ми Донбас повернемо мирним шляхом, а я говорю, що це буде ціною здачі Криму. І скільки би вони не кричали, так і будее", - заявила Савченко.

Вона зазначила, що зможе розголосити свій покроковий план по деокупації Криму тільки "після того, як хоча б з Донбасом у нас вийде".

На питання, скільки часу це може зайняти, нардеп відповіла: "Ніколи не вгадаєш. Це можуть бути і місяці, і роки. Залежить від того, скільки ми можемо пожертвувати".

Як повідомляв "Апостроф", раніше виник скандал навколо слів Савченко про звільнення анексованого Криму. Пізніше вона пояснила, що її неправильно зрозуміли і що вона не говорила про здачу півострова Росії за рахунок деокупації Донбасу.