RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Росії розповіли, чому Трамп не віддасть Україну Путіну

На відносини між Росією і США впливає дуже багато факторів, однак навряд чи це буде всеосяжна співпраця.

Таку думку в колонці для "Апострофа" висловила російський політолог Лілія Шевцова. На її переконання, питання досягнення компромісу дуже складний.

"Не думаю, що вже досягнута угода між Трампом і Путіним. Процес позначення позицій між ними і можливого компромісу щодо співпраці тільки починається. Чим він завершиться - поки неясно. І самі різні чинники, як внутрішній баланс сил у Вашингтоні, позиція Берліна та інших союзників США, стан конфлікту між Росією і Україною і що конкретно Трамп може отримати від Москви - все це буде визначати параметри відносин між Вашингтоном і Москвою", - зазначила Шевцова.

У той же час, за її словами, хоч Америка не надто зацікавлена допомагати Україні, провідні гравці не можуть відмовитися від неї.

"Ситуативні компроміси між ними можливі, зокрема по Сирії. Відсутність інтересу Трампа до підтримки України - очевидно. Але є й інше: дивлячись на параліч Європи основні столиці - Берлін, Лондон і Париж (так само, як і американський Конгрес) не можуть дозволити собі відмовитися від підтримки України. Хоча у них немає і готовності її активізувати", - підсумувала політолог.

Більше про те, як Київ дратує Москву за допомогою НАТО, читайте на сайті "Апострофа".