RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Стало відомо, скільки Янукович платить за оренду житла в Росії

Вартість оренди будинку, в якому за словами адвокатів, проживає в російському місті Ростов-на-Дону колишній президент України Віктор Янукович, становить 100 тисяч рублів на місяць.

Дана інформація міститься в реєстрі російської нерухомості, а також в договорі між Януковичем і орендодавцем, копії яких опинилися в розпорядженні "Української правди".

Згідно з реєстром, площа орендованого Януковичем будинку становить 490,1 кв. м. Кадастрова вартість за станом на 18 серпня 2012 року склала понад 22 млн рублів. В цьому будинку три поверхи, а також є ще один підземний.

Адвокат Януковича Віталій Сердюк сказав, що екс-президент України укладав відповідні договори про оренду цього будинку ще з 2014 року. Однак журналістам були передані копії договорів за 2015, 2016 та 2017 роки. Захист Януковича стверджує, що ці договори були передані в Генпрокуратуру України.

Орендодавцем виступає громадянин Росії Сергій Гончаров, який разом з дружиною Іриною і 32-річним сином Михайлом прописані в будинку за адресою вул. Єременко, 81В.

Як повідомляв "Апостроф", Генпрокуратура 14 березня передала справу Януковича в суд.